Verificari

gas-repairDupa cum stiti , in urma ordinului 5 din 2009 al ANRE , suntem OBLIGATI sa facem verificarea instalatiei la fiecare doi ani,  si revizia la 10 ani . Este obligatoriu si in caz de lipsa documentelor la un control , ADIO contor gaze !

Preturi aprox. pt. 2 focuri (ce-a mai raspandita situatie): la o revizie la 2 ani

– o firma terta autorizata sau nu, va percepe aprox. 70 RON/revizie , bani ce nu includ eventualele reparatii .
– firma GDF aprox. 100 RON
Iar noi avem un tarif de: 48 RON !!!

Cum este posibil ca noi sa practicam un tarif mai mic decit firma GDF , sau decat concurenta ?

Cu un management desavarsit al echipajelor din teren, bazat pe scule si utilaje de inalta productivitate; imbinat cu un sistem de transport optim dar si coloborat cu principiul „de la foarte multi cate foarte putin” , reusim sa mentinem cele mai mici preturi de pe piata.

In raspunderea dvs. intra instalatia de gaze care incepe dupa postul de reglare si se incheie la cosul de evacuare al gazelor arse.

checking-gasVerificarea tehnica periodica (VTP) reprezinta activitatea desfaurata periodic de societatile autorizate ISCIR, pentru a se asigura ca centrala dvs. termica satisface cerintele de functionare în conditii de siguranta. Doar in urma acestui ansamblul de activitati de verificare si validare a rezultatelor masuratorilor si incercarilor functionale executate la cu ocazia verificarilor tehnice periodice se poate acorda autorizarea functionarii (AF) centralei termice, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a aparatelor instalate la utilizator.

Suntem autorizati ISCIR pentru efectuarea lucrarilor de verificare tehnica in utilizare in vederea autorizarii functionarii aparatelor consumatoare de combustibili si cazane de apa calda cu puterea de pana la 400kW.

Pretul reprezinta manopera aferenta verificarii tehnice in utilizare si nu include costul eventualelor lucrari de reparatie sau intretinere necesare ca urmare a constatarilor facute.

Pentru Asociatiile de Proprietari pretul scade in raport cu numarul de apartamente.

Alege sa executi lucrarile de verificare si revizie cu noi; pentru un pret mic si liniste sufleteasca deplina. Linistea lucrului bine facut !

Woman-and-Baby

4 Comments  to   Verificari

  1. Nelu Cristian Duminica spune:

    Buna ziua, aș dori și eu sa fac o verificare la gaze si la centrala,intre 15 august și 20 august daca aveti ceva liber.daca se poate, astept raspunsul dumneavoastră si o sa fac o programare .Va multumesc

  2. Aurelia spune:

    As dori verificare pentru 2ani, doua focuri, centrală și aragaz, 29-31 Iulie . Mulțumesc și aștept confirmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>