Instalatii termice

draAti ajuns pe pagina potrivita ! Daca sunteti in cautarea unei solutii de incalzire atunci GEANNI STAR va poate sigur ajuta. Printr-o o simpla vizita la sediul noastru, veti avea posibilitatea sa va creati o imagine despre metodele pe care le aplicam in lucrarile noastre. Totodata veti avea posibilitatea sa luati legatura cu diferiti beneficiari in cazul in care „recomandarea” este criteriul dvs. in alegerea executantului.

Incercand sa fim dinamici si eficienti, activitatea noastra de pana acum s-a orientat inclusiv catre locuinte individuale, mici sedii de firma si executand instalatii termice . Lucrand cu echipe mici dar multe, atent supravegheate de personal de specialitate, reusim sa realizam o acuratete deosebita a executiei atat tehnic cat si estetic. Dispunem de personal logistic calificat iar un management dinamic ne-a ajutat sa spargem bariera preturilor, reusind preturi competitive.

Putem executa, in functie de solutia tehnica aleasa, instalatii ingropate sau aparente din teava de cupru, polipropilena, PPR, PeXal sau din otel. Daca nu exista un proiect, experienta noastra va va ajuta la alegerea unei solutii optime, sigure si fiabile.

Geanni Star este reprezentant direct al tuturor importatorilor de centrale termice, comercializează toate tipurile şi modelele de centrale termice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>