Instalatii termice

draAti ajuns pe pagina potrivita ! Daca sunteti in cautarea unei solutii de incalzire atunci GEANNI STAR va poate sigur ajuta. Printr-o o simpla vizita la oricare din sediile noastre, veti avea posibilitatea sa va creati o imagine despre metodele pe care le aplicam in lucrarile noastre. Totodata veti avea posibilitatea sa luati legatura cu diferiti beneficiari in cazul in care „recomandarea” este criteriul dvs. in alegerea executantului.

Incercand sa fim dinamici si eficienti, activitatea noastra de pana acum s-a orientat inclusiv catre locuinte individuale, mici sedii de firma, executand instalatii termice si instalari de aparate de aer conditionat. Lucrand cu echipe mici dar multe, atent supravegheate de personal de specialitate, reusim sa realizam o acuratete deosebita a executiei atat tehnic cat si estetic. Dispunem de personal logistic calificat iar un management dinamic ne-a ajutat sa spargem bariera preturilor, reusind cele mai mici preturi din Romania.

Putem executa, in functie de solutia tehnica aleasa, instalatii ingropate sau aparente din teava de cupru, polipropilena, PPR, PeXal sau din otel. Daca nu exista un proiect, experienta noastra va va ajuta la alegerea unei solutii optime, sigure si fiabile. Proiectarea instalatiei termice, indiferent de marimea ei este GRATUITA !

Geanni Star este reprezentant direct al tuturor importatorilor de centrale termice, comercializează toate tipurile şi modelele de centrale termice, iar punerea în funţiune este GRATUITĂ.

4 Comments  to   Instalatii termice

 1. Cristian spune:

  Nimic mai fals!Niște neserioși,cu o muncă de proastă calitate prestată de angajați și nu numai,dar care,nu realizează ca în viata totul se întoarce ca și un bumerang!Să lăsăm timpul să decidă….

  • victor spune:

   Bună ziua,
   Vă mulţumim pentru comentariul dvs. şi admitem că la peste 270 de clienţi lunar să existe şi clienţi nemulţumiţi. Facem eforturi deosebite şi investim în managementul calităţii, deci inclusiv în oameni.
   Comentariul dvs. nu ne ajută cu nimic, este făcut tendenţios sub protecţia anonimatului, trimis din Germania (!!!) şi este cel puţin răuvoitor.
   Vă aşteptăm cu o sesizare expediată la fax sau la oricare adresă de email din cele din pagina de contact în care să descrieţi nonconformităţile de calitate, respectiv ce înţelegeţi dvs. prin ”nimic mai fals”, ”nişte neserioşi” şi ”muncă prestată de proastă calitate şi nu numai”. Altfel, vom considera că nu aţi făcut altceva decât să denigraţi munca unui colectiv de oameni care reuşesc de 8 ani să domine majoritar piaţa de profil din Brăila şi Galaţi.
   Aşteptăm cu interes sesizarea dvs. şi vă asigurăm că va fi tratată cu cea mai mare răspundere.

   • Valeria Stoica spune:

    Eu am instalaţia termică executată cu această firmă de anul trecut. Locuiesc în cart. Mazepa din Galaţi, iar odată cu mine a renunţat la încălzirea termică centralizată şi colega mea de serviciu. Amandouă avem apartamente cu 2 camere şi am ales aceeaşi centrală termică la sfatul unei alte colege. Colega mea a executat lucrarea cu altă firmă şi a costat cu aprox. 500 de lei mai mult, iar eu am garanţie cu 3 ani mai mare la lucrare. Estetica este la fel, iar configuraţia ţevilor chiar arată bine (măcar la asta şi tot mă pricep). Lucrarea a durat aproape 2 zile. Preţ considerabil mai mic, garanţie mai mare şi aceeaşi calitate ca ceilalţi care au fost mai scumpi.
    În concluzie: am recomandat firma şi o recomand în continuare.

    Dar de fapt am vrut altă informaţie; mai doresc un calorifer în balcon pentru că l-am închis şi doresc să mut florile acolo. Credeţi că se poate?
    Mulţumesc, Valeria S.

    • Compartiment Comercial spune:

     Bineînţeles că se poate. La oricare din punctele de lucru vi se face un calcul termic gratuit conform SR 1907 şi vi se vor recomandă câteva radiatoare (calorifere) din care dvs. puteţi alege în funcţie de amplasare şi estetica acestuia.
     Mulţumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>